Хидравлични ножици за метал тип "Алигатор"

Хидравлични ножици за метал тип

Автоматични ножици за метал KAJMAN


Автоматични ножици за метал KAJMANKAJMAN AUTOMATIC G700 Притиска и реже напълно автоматично

С автоматичната ножица KAJMAN AUTOMATIC G700 компресирате и режете всички твърди отпадъци: метален скрап, мебели или почистени каросерии.

Отвореният непрекъснат метод на предварително пресоване и рязане осигурява високо качество на обработвания материал, като същевременно поддържа висока производителност и малки размери на машината.

Входящият материал е предварително пресован в две посоки.  Благодарение на това можете да обработвате каросерии на автомобили до специфично насипно тегло от 0, 8 - 0, 9 t/m3.  Препоръчваме към оборудването да добавите кран с ротатор и грайфер - това ще ви позволи да подавате към машината и да извършвате манипулации обработвания материал.

В този случай машината става независима от външен багер или челен товарач.  Това има положителен ефект върху оперативните разходи, тъй като и машината и кранът работят само с един двигател.  Въз основа на вашите желания ние ще допълним оборудването на машината с маслен нагревател, кабина за оператора, система за автоматично смазване или друго оборудване.

 »